Pokud máte rádi víno, ale nechcete riskovat pokutu nebo zákaz řízení za alkohol za volantem, máme pro vás skvělou zprávu. Můžete vyhrát karton nealkoholických vín Vinisto, která vám nabízejí plnou chuť a aroma bez obsahu alkoholu.

"Stačí se zapojit do soutěže Řekněte NE alkoholu za volantem!, kterou pořádáme ve spolupráci s Vinisto."

Proč si nedat ani kapku alkoholu před jízdou?

V České republice platí nulová tolerance alkoholu. To znamená, že pokud vás policie zastaví a zjistí, že máte v krvi jakékoli množství alkoholu, čekají vás tvrdé sankce. Můžete dostat pokutu až 50.000 Kč, vězení na 3 roky nebo zákaz řízení na 10 let.

💡
Alkohol také snižuje vaše schopnosti a reflexy za volantem, což může vést k vážným nehodám.

Vinisto – nealkoholická vína pro milovníky řízení

Nealkoholická vína Vinisto jsou ideálním řešením pro ty, kteří chtějí ochutnat kvalitní víno a zároveň být zodpovědní řidiči. Vinisto vyrábí nealkoholická vína z vybraných odrůd hroznů pomocí speciální technologie, která zachovává jejich přirozenou chuť a vůni. Můžete si vybrat z bílých, růžových nebo červených variant a užít si je kdykoli a kdekoli.

Soutěžte na Instagramu o nealkoholická vína Vinisto

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a zapojte se do soutěže Řekněte NE alkoholu za volantem! Stačí odpovědět na jednoduchou otázku na Instagramu. Soutěž probíhá od 15. do 22. května 2023. Mezi všemi správnými odpověďmi bude vylosován jeden šťastlivec, který získá karton nealkoholických vín Vinisto (6 lahví).

soutěž klik a vinisto
Zapojte se do soutěže a vyhrajte!