Na populárním portálu Mall.tv (nyní Fameplay) vyšlo nové video z dílny pořadu Nebuď Broke pod názvem "Jak si sjednat výhodné povinné ručení a havarijko. Pozor na nízký limit plnění, 30 milionů zdaleka nestačí!"

Video přináší důležité informace o povinném ručení a upozorňuje na rizika spojená s nízkým limitem plnění. Video moderuje Pepa Dvořák a na příkladu jedné nehody nám ukazuje, proč je důležité mít dostatečnou ochranu.

Důležitost kvalitního povinného ručení

Povinné ručení je jedním z nejdůležitějších pojištění, které by měl mít každý řidič ze zákona. Chrání nás před finančními následky, které vzniknou při škodách na majetku a zdraví, které způsobíme při provozu vozidla. Ve videu je zdůrazněna důležitost mít dostatečně vysoký limit plnění, neboť nízký limit by mohl být nedostačující.

Video z pořadu Nebuď Broke o pojištění auta

Podle Pepy Dvořáka ani 30 milionů, a dokonce ani 35 milionů, není dostatečnou ochranou. Je proto důležité vybrat si výhodné povinné ručení s odpovídajícím limitem plnění. Více se dozvíte ve videu:

Povinné ručení je nezbytné, ale nestačí k pokrytí všech rizik spojených s provozem vozidla. Doporučuje se zvážit další připojištění, jako je havarijní pojištění, pojištění proti krádeži nebo pojištění proti živelným událostem.

Pokud si chcete zhlédnout celé video na Fameplay, najdete jej zde.