Jedno z nejposlouchanějších rádií v České republice Hitrádio uspořádalo ve spolupráci s Klik.cz a pojišťovnou Axa Assistance velkou soutěž. O Lůzra roku soutěžilo několik stovek příběhů.

Vítězem se však mohl stát pouze jeden nešťastník a společnost Klik.cz mu za odvahu pojistila vozidlo na celý rok zdarma.

Soutěž začala v lednu na Hitrádiu

Od pondělí 16.ledna 2023 probíhala na Hitrádiu velká soutěž a moderátoři Snídaně Šampiónů - Katka s Dominikem, odměňovali po celé dva týdny ty nejpikantnější příběhy 5.000 Kč na ruku a cestovním pojištěním od Axa Assistance na celý rok.

Největší smolařka vyhrála povinné ručení

Soutěž sklidila mezi širokou veřejností velký úspěch a dostalo se jí značné pozornosti. Nejlepší příběh z nejlepších si však kromě této výhry přišel na povinné a havarijní pojištění na celý rok a posuďte sami, že si výherkyně tuto odměnu jednoznačně zasloužila:

"Po letech šetření je tu konečně naše vysněná dovolená. Se svými dvěma malými syny vyrazím do Egypta. V den předpokládaného odletu mi ráno zazvoní telefon a v něm se mne ženský hlas ptá, kde jsme, že nás nemůže v Egyptě na letišti delegátka najít. A ve mne hrklo.
Popletla jsem den odletu o jeden celý den! Chápete to? Půjčila jsem si tedy od našich peníze, koupila letenky a s dětmi odletěla do Egypta dalším letadlem. Na místě jsme si pak udělali s klukama výlet – s vysněnou čtyřkolkou jedu pouští... a najednou ležím na zemi a ruka na několik dílů.
S pojišťovnou mě pak čekalo handrkování, kdo to vše proplatí. No a co se nestalo po příletu domů? SMS s infem, že končím v práci. Ale co, může být i hůř. Vaše posluchačka Karla."

Vítěz soutěže byl odměněn a my doufáme, že pojištění vozu pomůže otřepat se z nepodařeného životního úseku. Přejeme všem, kteří se soutěže zúčastnili, klidný rok 2023 a účast pouze v takových soutěžích, kde není podobný příběh podmínkou pro účast.

Tip! Přečtěte si i naše další články o naší společnosti Klik.cz.